Website transport Persoane.

...structura unui website care se ocupa cu transportul de persoane sau turism.

Creare website transport persoane  Creare website transport persoane creare website transport


Creare website transport persoane – website-urile de transport sau turism, au o structura mult mai complicata decat un website de prezentare. In Internet, exista destule companii care ofera transport in diverse tari din Europa, cu autocare sau microbuze. Genul acesta de website, trebuie sa aiba un motor de cautare intern si o baza de date speciala.

Ofertele catre client ar trebui sa aiba sistem de booking si detalii cat mai multe despre transportul respectiv. De asemenea, o structura profesionala pentru un astfel de website, va aduce si vizitatori mai multi pentru ca site-ul va fi indexact altfel si va aparea in rezultatele organice mult mai repede.

Structura unui website transport persoane

  • Sistem de administrare profesional
  • Categorii separate pentru ofertele de transport
  • Categorii separate la sistemul de Blog
  • Sistem de rezervare (booking)
  • Motor de cautare intern
  • Localizarea pe harta a destinatiei
  • Posibilitati de plata online

O astfel de structura poate depasi suma de 700 Euro, insa afacerea Dvs. in mediul online poate avea succes garantat. Ofertele adaugate in website pot fi pentru bilete de avion, transport de persoane cu autocar sau microbuz, coletarie, oferte de vacanta, inchirieri auro, etc.

Articol scris de: SEO Romania in data de:

Creare website transport persoane

Creare website transport persoane – website-urile de transport sau turism, au o structura mult mai complicata decat un website de prezentare. In Internet, exista destule companii care ofera transport in diverse tari din Europa, cu autocare sau microbuze. Genul acesta de website, trebuie sa aiba un motor de cautare intern si o baza de date […]


Comentarii.

Parerea Dvs.?.

 © 2008-2016  Computerscom SEO Romania